Οδηγίες Χρήσης ALEA A-PLEX 

2023-04-22

Επαναστατική θεραπεία που επανορθώνει τη δομή της τρίχας από μέσα. Πολλαπλασιάζει έως και x3 την αντίσταση της τρίχας.

ALEA Intensive Repair Treatment Νο3

Εφαρμογή:
Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα σε νωπά μαλλιά. Χτενίστε για να μοιραστεί και αφήστε να δράσει για 5 έως 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Συμβουλή: μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν το λούσιμο με το Σαμπουάν Nº4 για να δώσει επιπλέον επανόρθωση και θρέψη στα εξασθενημένα μαλλιά ή για μια αντίστροφη ρουτίνα σε λεπτά μαλλιά που θέλουν ένα τελικό αποτέλεσμα με περισσότερο όγκο.

ALEA Strength & Repair Shampoo Νο4

Εφαρμογή:
Βρέξτε τα μαλλιά με χλιαρό νερό και απλώστε το σαμπουάν, μοιράζοντάς το καλά, κάνοντας ένα πρώτο λούσιμο. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε την εφαρμογή. Αφήστε λίγα λεπτά και ξεπλύνετε με νερό.

ALEA Blonde Toning Shampoo Νο4Β

Εφαρμογή:
Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε μασάζ κάνοντας αφρό. Αφήστε να δράσει ανάλογα με τον επιθυμητό αποτέλεσμα (έως 5 λεπτά). Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

ALEA No Rinse Strength Conditioner Νο6

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε την απαιτούμενη ποσότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά από την μέση έως τις άκρες. Διανείμετε ομοιόμορφα και στεγνώστε ως συνήθως. Μην ξεπλύνετε.

ALEA Elixir of Strength and Protection No7

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε μία ή δύο σταγόνες στην παλάμη του χεριού και απλώστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά από την μέση έως τις άκρες. Χτενίστε ως συνήθως.