Οδηγίες Χρήσης Alea Liso Pro BOTOX Κερατίνης

2023-04-22

Θα λατρέψετε το προοδευτικό ίσιωμα της ALEA Liso Pro.
Διαμορφώστε τα μαλλιά σας , σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας , εξαλείφοντας το φριζάρισμα 100%

1. Εάν τα μαλλιά είναι πολύ βρώμικα στο λούσιμο (χρησιμοποιείστε μόνο σαμπουάν και καθόλου Conditioner) στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να τα σκουπίσετε πάρα πολύ καλά.

2. Διαχωρίστε τα καλά σκουπισμένα μαλλιά σε 4 τμήματα και εφαρμόστε το προϊόν (Liso Pro Serum) σε λεπτές περασιές με τη βοήθεια μιας χτένας και με γάντια, στη συνέχεια μασάζ με τα δάχτυλά σας για να απλωθεί και να γίνει σαν γαλάκτωμα.

3. Αφήστε να δράσει στα μαλλιά για 30 λεπτά

4. Ξεπλύνετε πάρα πολύ ελαφρά μόνο με νερό. 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΞΕΒΓΑΛΜΑ (Μη χρησιμοποιείτε σαμπουάν). Σε χοντρά μαλλιά , προτείνουμε να μην το ξεπλύνετε καθόλου. Χωρίς ξέβγαλμα υπάρχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

5. Με τη βοήθεια μιας βούρτσας ισιώστε και στεγνώστε τα μαλλιά 100% (ο σωστός τρόπος βουρτσίσματος είναι πολύ σημαντικός για τα βέλτιστα αποτελέσματα), στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για να περάσετε πάνω από κάθε τούφα, όσες φορές χρειάζεται, ανάλογα με την προϋπόθεση της τρίχας (210℃ παρθένο μαλλί και 190℃ σε μαλλιά που είναι κατεστραμμένα). Σας συνιστούμε να περάσετε πάνω από κάθε τούφα 6-10 φορές και όχι λιγότερες. Μικρές τούφες με γρήγορες περασιές.

6. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, απλώστε μια μικρή ποσότητα Elixir Mediteranneo από την μέση εώς τα άκρα για να σφραγίσετε τη θεραπεία μέσα στα μαλλιά και να παρατείνετε το αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε το ως μέρος της ρουτίνας - φροντίδας των μαλλιών σας κάθε φορά που λούζεστε. Μπορείτε να το βρείτε και σε μεγάλη συσκευασία στα 130ml.

7. Μη λουστείτε ή μην βρέξετε τα μαλλιά για τουλάχιστον 24 ώρες. Μην χρησιμοποιήσετε λαστιχάκι στα μαλλιά. (Εάν χρειαστεί βαφή μετά από 48 ώρες. Εμείς προτείνουμε όμως μετά από 1 Εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα). Εάν χρειαστεί να ξαναγίνει η εφαρμογή για οποιοδήποτε λόγο , τότε μπορείτε σε 48 ώρες ξανά αλλιώς μετά από 30 μέρες.

Προφυλάξεις: Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Ξεπλύνετε αμέσως τα μάτια με άφθονο νερό αν έρθουν σε επαφή με το προϊόν. Σημαντικές πληροφορίες: Είναι πολύ σημαντικό να διεξάγετε τη διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες. Πριν από τη χρήση πρέπει να εκτελέσετε τις παρακάτω δοκιμές.

1- ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΧΑΣ: Εάν τα μαλλιά είναι πολύ κατεστραμμένα, εκτελέστε μια δοκιμασία προ Θεραπείας σε μια μικρή τούφα για να δείτε τα αποτελέσματα και να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία της μασιάς ώστε να ταιριάζει στον τύπο της τρίχας. Ένας χρόνος δοκιμής 15 λεπτών είναι αρκετός για τη δοκιμή αυτή.

2- ΔΟΚΙΜΗ ΕΠΑΦΗΣ: Για να αποκλείσετε τις αλλεργίες, σας συνιστούμε να κάνετε μια δοκιμή επαφής πριν από τη θεραπεία τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στο καρπό του χεριού ή πίσω από το αυτί για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε με νερό και ελέγξτε για οποιαδήποτε αντίδραση στο δέρμα 24 ώρες αργότερα.

  • Στα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία με χρώμα, η θεραπεία μπορεί να προκαλέσει σε σπάνια περίπτωση τριχόπτωση ή αλλοίωση χρώματος.
  • Τα αναμενόμενα αποτελέσματα θα ποικίλουν ανάλογα με την ποιότητα της τριχας.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα και για περισσότερη λείανση συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το σίδερο στα 200℃ έως 210℃.
  • Συνιστούμε να εφαρμόσετε τη θεραπεία με τη βοήθεια άλλου ατόμου.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, το KIT μπορεί να εφαρμοστεί ξανά 30 ημέρες μετά.
  • Μην εκθέτετε το προϊόν σε υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 35℃), φυλάσσετε σε δροσερό μέρος για να μην χάσει την δύναμη και για να αποφύγετε την αλλοίωση των ενεργών συστατικών του.